UP me UP, MORE THAN WORK!

L'APP QUE T'AJUDARÀ A ALINEAR EL QUE SENTS, EL QUE PENSES, DE QUÈ TREBALLES I A ON HO FAS

UP me UP, MORE THAN WORK!

L'APP QUE T'AJUDARÀ A ALINEAR EL QUE SENTS, EL QUE PENSES, DE QUÈ TREBALLES I A ON HO FAS

demo-attachment-33-final-4

Up me Up, volem canviar el panorama laboral de l'ESS

canvi_panorama_01a

Connexió

Connectem a persones amb una mateixa manera d'entendre el món i que no es limiten a les paraules. 1, 2, 3... acció!

canvi_panorama_02a

Comunitat

Per a persones que cerquen feina, per a entitats que busquen talent, per a projectes que volen intercooperar o que cerquen partners socials…

canvi_panorama_03a

Usabilitat

Una aplicació pensada i desenvolupada per ajudar a enfortir l'economia social i solidària i les entitats amb impacte social.

Vols saber més?

T'expliquem Up me UP en 1 minut i 22 segons

app_diferent_03_a
app_diferent_01_a
app_diferent_02_a

I què fa que aquesta APP sigui diferent?

Aplicacions per a trobar feina hi ha moltes, amb grans equips de desenvolupadors/es al darrere i amb comunitats fortes que les recolzen, però Up me UP no només proposa el mateix pel que fa a les funcionalitats, sinó que afegeix el que, entre la persona que busca feina i el projecte que busca talent, sorgeixi un match segons els seus valors.

Una APP per cercar feina, amb tot el que tenen les altres APPs de recerca de feina, però amb un ingredient imprescindible...

... la mateixa mirada del món que volem.

Funcions adaptades

Xatejar des de l'aplicació per agilitzar processos? Importar informació d'altres aplicacions com LinkedIn? Tot el que puguem, per fer-vos la vida més fàcil!

Totalment Responsive

Up me Up s'ha dissenyat perquè sigui totalment adaptable a tots els dispositius existents.

Retina Ready

La tecnologia retina ready permet que les imatges per a pantalles de retina es vegin nítides.

Fàcil de compartir

Volem que Up me Up sigui l'eina de capçalera de les entitats amb impacte social!

img_que_fa_ok

Una APP per a totes!

Tant si estàs buscant feina, com si ets una persona emprenedora que busca contactes, o si ets empresa o entitat i busques talent, Up me Up pot ajudar-te!

Estàs buscant feina i a més estàs sensibilitzat amb el sector de l'economia social i solidària?, o vens d'un sector tradicional, però ara busques un nou lloc de feina de qualitat, estable i amb criteris socials? Doncs Up me up pot ser l'eina que t'ajudi a aconseguir-ho!

Si ets una empresa o entitat amb impacte i base social i necessites captar nou talent per a poder consolidar-te, o fins i tot, créixer... A Up me Up tens la millor comunitat per trobar-lo!

Si estàs pensant a engegar un projecte o cerques la incorporació de nous socis, la plataforma Up me UP et facilita l'emprenedoria col·lectiva posant al teu abast la cerca de perfils diferenciats.

Si voleu aliar-vos amb nous partners empresarials per a crear projectes conjunts d'intercooperació, formar una UTE o presentar-vos a una subvenció conjuntament, a Up me Up trobaràs la primera aliada per assolir-ho.

Prova Up me up

Com bé diuen, el millor moment per a canviar les coses va ser ahir, el segon millor moment és ara! Comencem a canviar-ho tot?

Projecte finançat per: